Categorieën
Uncategorized

Update maatregelen omtrent Corona 17 November

English below

Naar aanleiding van de persconferentie van 17 November geven wij een update betreffende de versoepelde corona maatregelen en hoe deze gelden voor theater en het verenigingsleven.

We zitten momenteel met verzwarende regels op risico niveau 4. Vanaf woensdagnacht 18 November om 00:00 lopen de huidige regels af. We gaan weer terug naar alle regels van risico niveau 4. Alle regels die hiervoor gelden en adviezen die wij geven kun je lezen in de roadmap op de database. De veranderingen met de huidige regels zijn:

  • Repetities kunnen weer doorgaan. Wij adviseren te repeteren in een groep van maximaal 4 personen. Acteurs op amateurniveau mogen, als het nodig is voor de scene, binnen de anderhalve meter komen. Het advies wordt echter gegeven om toch altijd zoveel mogelijk de 1,5 meter aan te houden
  • Voorstellingen kunnen weer door gaan met een maximum van 30 bezoekers.

Following the press conference of the 17th of November, we’ll give an update about the relaxed corona measures and how these apply to theater and associations.

Currently we have several increased measurements on level 4. From Wednesday evening the 18th of November at midnight de current measures will stop. We will go back to all the rules which apply for risk level 4. All measures and our advices which are applicable for this risk level are to be found in the roadmap on the database. The changes with the current measures are:

  • Rehearsals are allowed. We advise to plan rehearsals in a group of maximum 4 people. Amateur actors are allowed to come within 1,5 meter. However the advice is given to always pay attention to the 1,5 meter as much as possible.
  • Performances are allowed with a maximum of 30 people.