Categorieën
Uncategorized

LOST Mental Well-Being

LOST zet zich in voor studenten welzijn, met behulp van het Corona- noodgeld  wat beschikbaar is gesteld door het LKCA.

 

Corona had niet alleen zijn weerslag op de repetities en voorstellingen van onze verenigingen, maar ook maar ook het niet zien van medestudenten tijdens repetities, na-borrels en repetitieweekenden had een flinke impact op onze leden.  Een misschien nog wel groter gemis an het niet kunnen optreden merkte wij in de vele gesprekken met onze leden.

 

Alleen de issues waar studenten tegen aan liepen, zagen we breder gedragen dan alleen tijdens Corona of alleen onder onze leden.

Wat we vaak van onze leden terug horen is dat hun vereniging een plek van thuiskomen is. Waar ze (h)erkenning vinden bij elkaar en waar ze zich volledig op hen gemak voelen.

Door middel van een theatrale instragram campagne, creëren wij online (h)erkenning voor een tal van issues waar studenten in het dagelijks leven tegenaan kunnen lopen.

Een tweetal fotoshoots in een theatersetting heeft ons een bron aan materiaal opgeleverd en in september zullen wij ook een aantal universiteiten bezoeken om studenten te portretteren en met studenten in gesprek te gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *