Vacature: Musical of muziektheater regisseur/Stagaire – STV STUK

Vacature: Musical of muziektheater regisseur of stagiaire gezocht

Studenten Toneelvereniging STUK is een studentenvereniging die Utrechtse studenten met liefde voor theater verbindt. We zijn een jonge vereniging die gerund wordt voor en door studenten. Sinds 2018 hebben wij verschillende producties op de planken gezet, die variëren van musicals tot teksttheater. Komend jaar willen wij weer verschillende producties neerzetten, waarvan één musical of muziektheater. Wij zoeken een regisseur of een regisseur in opleiding die deze voorstelling wil regisseren. 

Wij zoeken een regisseur die samen met een aantal studenten deze theatervoorstelling kan maken. Dit kan een bestaand stuk zijn, maar mag ook zelfgeschreven zijn. Je hebt als regisseur bij STUK een artistieke vrijheid. De repetities duren tweeënhalf tot drie uur en zullen plaatsvinden op een doordeweekse avond. In totaal zullen er 25 tot 30 repetities zijn voor een voorstelling. Mocht er kennis ontbreken dan zou er de mogelijkhedi zijn tot samenwerking met een regie-assistent of vocal coach. Uiteindelijk wordt toegewerkt naar een voorstelling die minimaal twee keer zal spelen in een theater in Utrecht.

Wat zoeken wij: 

  • Een relevante opleiding of ervaring met musical of muziektheater.. 
  • Iemand die affiniteit heeft met de doelgroep studenten.
  • Een concept voor een voorstelling.
  • Je bent één doordeweekse avond per week beschikbaar voor een bepaalde periode. Welke periode dit gaat worden, valt te overleggen. 
  • Beschikbaar op de volgende voorstellingsdata: 23 & 24 mei.

Wat bieden wij: 

  • De mogelijkheid om je eigen stuk te regisseren, dit stuk zal minimaal tweemaal spelen
  • Alle logistieke aspecten (bijv. zaalhuur, deelnemers etc.).
  • Een groep enthousiaste studenten die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van theater.
  • Een honorarium op projectbasis tot 3000 euro. 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en lijkt het je leuk een gave productie neer te zetten bij STV STUK te komen geven? Stuur dan een mail naar productie@stvstuk.nl met daarin: jouw motivatie, CV en een uitgewerkt concept. De Deadline voor het insturen van dit alles is 22 juni 2024.

Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je ook een mail sturen naar productie@stvstuk.nl