Vacature: Regisseur – STV STUK

Vacature: Regisseur of theaterdocent gezocht

Studenten Toneelvereniging STUK is een studentenvereniging die Utrechtse studenten met liefde voor theater verbindt. We zijn een jonge vereniging die gerund wordt voor en door studenten. Sinds 2018 hebben wij verschillende producties op de planken gezet, die variëren van musicals tot teksttheater. Komend jaar zullen wij weer verschillende producties neerzetten. Wij zoeken een regisseur of theater docent die een voorstelling wil regisseren.  

Wij zoeken een regisseur die samen met een aantal studenten een theatervoorstelling kan maken. Je hebt als regisseur bij STUK een artistieke vrijheid. Er zijn meerdere periodes in het jaar beschikbaar voor wanneer het repetitieproces en de voorstelling kunnen plaatsvinden. De repetities duren tweeënhalf tot drie uur en zullen plaatsvinden op een doordeweekse avond. In totaal zullen er 20 tot 25 repetities zijn voor een voorstelling. Dit zal een vaste avond in de week zijn die we samen met u kunnen afstemmen. Uiteindelijk wordt toegewerkt naar een voorstelling die minimaal twee keer zal worden opgevoerd in een theater in Utrecht. 

Wat zoeken wij: 

  • Afgeronde theateropleiding. 
  • Iemand die affiniteit heeft met de doelgroep studenten.
  • Een concept voor een voorstelling.
  • Je bent één doordeweekse avond per week beschikbaar voor een bepaalde periode. Welke periode dit gaat worden, valt te overleggen. 
  • Beschikbaar op een van de volgende voorstellingsdata: 2 & 3 mei, 13 & 14 juni.

Wat bieden wij: 

  • De mogelijkheid om je eigen stuk te regisseren, dit stuk zal minimaal tweemaal spelen
  • Alle logistieke aspecten (bijv. zaalhuur, deelnemers etc.).
  • Een groep enthousiaste studenten die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van theater.
  • Een honorarium op projectbasis tot 3000 euro. 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en lijkt het je leuk een gave productie neer te zetten bij STV STUK te komen geven? Stuur dan een mail naar productie@stvstuk.nl met daarin: jouw motivatie, CV en een uitgewerkt concept.

De deadline voor het insturen van dit alles is 22 juni 2024.

Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je ook een mail sturen naar productie@stvstuk.nl